Praktijkinformatie

Tarieven

 • Individuele Consulten
  Het tarief voor individuele consulten bedraagt €90,- per uur. Intakegesprekken tellen als een regulier consult.
 • Vergoeding
  Er is een vergoeding mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent. Ik werk daarvoor samen met Het Open Midden.
 • Afzeggingen
  Een afspraak kan tot 24u vantevoren kosteloos worden geannuleerd. Dat kan per whatsappbericht, sms, e-mail of telefonisch. Bij het te laat of niet doorgeven van de annulering breng ik de gereserveerde tijd in rekening.
 • Betalingen
  Na iedere afspraak ontvang je een factuur per e-mail. Het factuurbedrag mag worden overgemaakt op rekeningnummer NL17KNAB0506700917 ten name van Emma Meeussen, onder vermelding van het factuurnummer. De rekening dient 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn. Indien er nog niet betaald is volgt na 30 dagen een betalingsherinnering. Een laatste aanmaning stuur ik na 45 dagen, hiervoor worden €7,50 administratiekosten in rekening gebracht. Bij uitblijven van de laatste aanmaning volgt een incassoregeling, waarvan alle kosten worden doorberekend aan de cliënt.
 • Groepswerk
  Tarieven voor begeleiding van groepen stellen we in overleg vast, afhankelijk van de groepsgrootte en de vorm van het traject.

Registraties

 • KvK: 86706837
 • NFG: 9890

Klachtenregeling

Ik voldoe aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz). Voor klachten over de therapie of coaching kun je in eerste instantie terecht bij mij als therapeut. Mocht je je onvoldoende gehoord of begrepen voelen in je klacht dan kun je je voor de klachtenprocedure (Wkkgz) wenden tot de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Wachttijden

Momenteel heb ik geen wachtlijst.

Algemene voorwaarden en privacy

Nieuwsgierig?

Dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen.

Scroll naar boven